Nestjes van de kennel Van het Beverbos

Van het Beverbos is een kennel voor Entlebucher Sennenhonden.

Belangstellenden voor een pup kunnen hier informatie vinden over een mogelijk te verwachten nestje. Zodra er echt een nestje komt, zal er hier een formulier geplaatst worden waarmee belangstellenden zich kunnen melden.

Op 22 juli 2016 is Oshri gedekt. Op 22 juli is uit de echo gebleken dat Oshri drachtig is. Belangstellenden voor een pup kunnen zich tot 20 augustus 2016 aanmelden.
Voor het aanmeldformulier: klik hier.

Bij de verkoop van mijn pups is het principe "wie het eerst komt, wie het eerst maalt..." zeker niet van toepassing. Als fokker wil je er alles aan doen om iedere pup op het voor hem of haar beste plekje te plaatsen. Hierbij spelen diverse factoren een rol, zoals:

Natuurlijk hangt het ook af van de grootte van het nestje. Als er weinig pups zijn, zullen er meer kandidaten voor een pup moeten afvallen. Ook moet al een beetje duidelijk zijn wat het karakter is van de hond, zodat er een goede match gemaakt kan worden tussen nieuwe eigenaar en pup. Toewijzing van de pups aan de nieuwe eigenaren gebeurt dan ook pas als de pups zeven weken oud zijn.

.

Nestje
Foto: W. Duermeyer, www.entlinest.nl